Highstreet Jazz & Blues 04 september 2022

Highstreet Jazz & Blues 04 september 2022

Wat een weekend. Bluespodium zaterdag 3 september van BluesinWijk was weer fantastisch. De aanloop was helaas chaotisch, ging Kleurrijk Uit In Wijk wel door, ging het niet door en uiteindelijk ging het weer wel door. Nog even met een stel bluesvrienden twee podiums gebouwd. En morgen, 4 september, na Highstreet Jazz & Blues lekker kijken naar de Formule 1 in Zandvoort.
Ik begin Highstreet Jazz & Blues met een nummer van Wayne Madder. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Maria Daines, Jeffrey Halford and The Healers, The Allman Brothers Band, Miss Bix, Nighthawks, Phillip Fankhauser & Margie Evans, Rodger Stanley en laatste van het eerste uur Stef Rosen & The Fuzznotes. Ook de elpee van de maand”, voor de maand september een inzending van Robin Winkel. Zijn keuze valt op Buddy Guy, het album Blues Singer (2003). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. De Nootenkraaksters, The Andrew Sisters, Lena Horn, Rita Reys feat. Beets Brothers & Jarno Hoogendijk, Quatre Tickets De Swing, Scot Joplin, Storyville Jazzband en ik sluit af met Olympia Serenaders. Uiteraard ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven