Regio Magazine donderdag 1 september 2022

Regio Magazine donderdag 1 september 2022

Een hele, héle goedendag, wat fijn dat je terugluistert naar Regio Magazine! We snappen best dat je niet altijd in staat bent om te luisteren op het tijdstip tussen 19:00 en 20:00 uur, elke donderdag.

Hetty Thijssen ontvangt vaak leuke gasten uit de regio in de studio in Leersum en Guido Pot schuift aan de knoppen . Je moest eens weten…de knoppen zijn er niet..het schuifdashboard zit in het scherm.

Te gast in de studio: Peter van Cappelle die een meeslepend boek heeft geschreven! Het is een coming of age verhaal..de hoofdpersoon maakt een ontwikkeling door en daar ben jij getuige van. Peter is na Maxwell’s ‘Get to Know you’ te beluisteren, luister maar eens wat Peter zelf uitgezocht heeft aan het eind van het gesprek.

Het Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug is op 10 en 11 september op diverse locaties waarbij uitgegaan wordt van Klassieke Muziek. Maar er zijn ook artiesten uit andere genres, edoch onversterkt!  Het is een festival waarbij iedereen wordt uitgenodigd te komen, in principe is de toegang gratis, maar een paar betaalde concerten zijn er ook. De prachtige programmatabel is zo gemaakt dat deze mee te nemen is zodat je al luisterende je route kunt bekijken. Bekijk het programma op http://www.muziekfestival-uh.nl

Tussen de gesprekken door is er fijne muziek te beluisteren, maar wil je snel naar de gesprekken:

  • Voor Peter van Cappelle, schuif naar minuut: 12
  • Voor Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug: schuif naar  minuut: 30

Reacties

Scroll naar boven