Highstreet Jazz & Blues 20-03-2022

Highstreet Jazz & Blues 20-03-2022

We leven uiteraard helemaal naar de 1500ste uitzending toe op 24 april. Live uitzending vanuit een van de mooiste kroegjes uit Wijk bij Duurstede. Maar eerst nog een aantal andere fantastisch goede uitzendingen voor dat we zover zijn. Maar eerste wordt het kalendrisch lente. Zondag 20 maart start ik met aflevering 1495. Het programma Highstreet & Blues is te beluisteren via je smartphone, op de radio (91.7 FM), en via je LapTop (www.regio90.nl).
Ik begin met een nummer van Reed Turchi. Verder veel nieuw en oud werk zoals van George Thorogood & The Destroyers, Sergi Estella, Sonic Blue, Sue Foley, The Ragged Roses, 5 Neat Guys, Alabama Shakes, Andreas Diehlmann Band, Big Town Players en tot slot Bill Filipaik. Ook de elpee van de maand”, voor de maand maart een inzending van Frans Bruijninck. Zijn keuze valt op de Bintangs, Travelin’ In The USA (1970). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Billie Holyday, Bessie Smith, Norah Jones, Lils Macintosh, Louis Armstron and The Dukes Of Dixieland, King Oliver, Duke Ellington, Sonny Stitt, Art Tatum, Chet Baker en ik sluit af met Michito & His Salsa Big Band. Ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven