Highstreet Jazz & Blues 27-03-2022

Highstreet Jazz & Blues 27-03-2022

Ja, het is weer zomertijd. Voor velen helaas en voor anderen hoera. Dat betekent ook de laatste uitzending van maart. En dan is het ook zo 24 april. Live uitzending van de 1500ste uitzending vanuit een van de mooiste kroegjes uit Wijk bij Duurstede. Maar eerste dus nog zondag 27 maart. Dan start ik met aflevering 1496. Het programma Highstreet & Blues is te beluisteren via je smartphone, op de radio (91.7 FM), en via je LapTop (www.regio90.nl).
Ik begin met een nummer van Bill Lyerly. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Kevin Selve, Billy Boy Arnold, Billy Proulx & Tommy Too, Bluedög, Christian Larrson, Colin James, Clara Rose, Cookin’ Raw Blues en tot slot Davis West. Ook de elpee van de maand”, voor de maand maart een inzending van Frans Bruijninck. Zijn keuze valt op de Bintangs, Travelin’ In The USA (1970). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Oscar Peterson, Harry James, Charlie Parker, Louis Armstrong, Miles Davis, Eddie Shaw & The Wolf Gang, Rita Reys, Revival Jassband, John Coltrane en ik sluit af met Jelly Roll Morton. Ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven